Известие

Collapse
No announcement yet.

ремак ролки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ремак ролки

днес си купих ремак и ролки 200 кинта дадох отидох до некав сервиз и оная ми каза че ще ми я прави по бг работа и се отказах гледа оптягащата ролка като индианец можете ли да ми кажете каде могат да го направят че нова алфа не ми се купува а и също кои може да ми оправи картера ходих в некав сервиз да ми сменчт маслото първият път и оная кадето го е сменял като е одвил пропката нали на нея има една 6аиба и я е забравил да я сложи при завиване и я е натегнал вторич пут като го сменявам пак там ама незнаех затова ми преебаха резбата и сега се правят на ***** и казват че не са го направили те и ме интересува каде го оправят щото сега са ми сложили не моята пропка а некав болт и тотално разебаха резбата и ми я залепиха с поксипол и така ако някои знае каде го орпавят ще съм му много благодарен

===============
    Колега, вземи да вкараш малко пунктуация, че така не може да се хване лесно мисълта ти, а и не е по правилата за писане във форума! И от граматиката също има какво да се желае. Вижда се, че ползваш кредор, ама все пак...
    Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
    Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
    Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

ОК

ОБАДИ СЕ НА 02/9809280 И ПИТАЙ
    burzai-bavno!

Comment

Working...
    X