днес си купих ремак и ролки 200 кинта дадох отидох до некав сервиз и оная ми каза че ще ми я прави по бг работа и се отказах гледа оптягащата ролка като индианец можете ли да ми кажете каде могат да го направят че нова алфа не ми се купува
а и също кои може да ми оправи картера
ходих в некав сервиз да ми сменчт маслото първият път и оная кадето го е сменял като е одвил пропката нали на нея има една 6аиба и я е забравил да я сложи при завиване и я е натегнал вторич пут като го сменявам пак там ама незнаех затова ми преебаха резбата и сега се правят на ***** и казват че не са го направили те и ме интересува каде го оправят щото сега са ми сложили не моята пропка а некав болт и тотално разебаха резбата и ми я залепиха с поксипол
и така ако някои знае каде го орпавят ще съм му много благодарен
===============
Колега, вземи да вкараш малко пунктуация, че така не може да се хване лесно мисълта ти, а и не е по правилата за писане във форума! И от граматиката също има какво да се желае. Вижда се, че ползваш кредор, ама все пак...

===============
Колега, вземи да вкараш малко пунктуация, че така не може да се хване лесно мисълта ти, а и не е по правилата за писане във форума! И от граматиката също има какво да се желае. Вижда се, че ползваш кредор, ама все пак...

Comment